AbborAbbor

Underbru

16.July : Stor Abbor

Denne dagen skulle vi egentlig til stranden. Vi kjørte fra litt for sent fra Tønsberg og tok av hovedveien på leting etter en egnet plass som kunne være spennede å innstallere seg på. Timene dro på seg og sola gikk ned. Vi endte opp under en bro på “Gamle Sørlandske”. Vannet under broen kokte av abborvak, og lufta (og sannsynligvis innmaten på prosjektoren min også nå) var full av snåle fluer.

Så jeg bestemte meg for å bruke en animert abbor som et passende motiv for projeksjonen. Det passet godt til et abborsvann. Effekten av å projisere noe rett i vannkanten gir en spennede, speilende effekt som jeg i morgen (onsdag) skal utforske videre.

Today we were supposed to head for the beach. We left Tønsberg a tad too late, and after a while we left the main road searching for a suitable place for an installation. Time flew quickly and the sun begun to set. We ended up under a bridge at Gamle Sørlandske. The surface of the lake was constantly rippled by bass hunting for insects. The air (and probably the guts of my projector) was swarming with tiny, weird flies. That’s why I landed on an animated bass for this projection. It seemed to suit the bass lake nicely. The effect of projecting stuff just above the water gives a great mirror effect that I will explore further tomorrow (Wednesday 17).

Oveunderbu700

Bass-fishing man in the back. 

 

Prosjektet ble gjennomført med støtte fra

kulturraadet_sort_stor